Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crucial karácsonyi kiadások

2002.12.16. 18:41 | Madrac | kategória: Játék

A Crucial Entertainment bejelentette, milyen játékokat ad ki idén karácsonyra. Illetve karácsony után, mert csak 27-én jelennek meg újdonságaik.
Az első a Farscape, mely az ismert sorozat alapján készült. John Crichton amerikai űrhajós eltűnik egy kísérleti hajtómű kipróbálásakor és a világűr egy teljesen más részére kerül. Itt egy Moya nevű élő űrhajóra kerül, ahol a többi utassal együtt sok kalandot él át miközben a Peacekeepers nevű katonai szervezet üldözi őket.
Megjelenik a Real War: Rogue States is, mely a közeljövőben játszódó stratégia első kiegészítője. A játékban az amerikai hadsereg és a terroristák harcolnak egymással, rendes háborút vívva, tankokkal és más katonai egységekkel.
A Football Masters Pro 2002/03 egy nagyon részletes és mindenre kiterjedő manager-játék lesz, melyben a most játszó minden fontosabb játékos mellett szerepelni fog egy enciklopédia és az összes eredmény 1870-ig visszamenőleg. Játékosokat adhatunk, vehetünk és cserélhetünk majd és alkudozhatunk a szponzorokkal karácsony után.
A Warbirds III-ben szinte minden Második Világháborús repülőgép szerepelni fog és a fontosabb csatát mi is lejátszhatjuk. Sőt lehetőség lesz az online játékra és két hónap díját tartalmazza már alapban a játék ára. Negyvenkét vadászgép, tíz bombázó, nyolc földi egység és két hajó szerepel a játékban, melyben részletesen megalkotott és kidolgozott tájat találunk majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló