Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light láthatatlan falak nélkül

A fejlesztők komolyan gondolják a szabadon bejárható várost.

2014.04.02. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland az EGX Rezzed nevű rendezvényen tette tiszteletét márciusban, ahol új részleteket árultak el a Dying Light kapcsán. Azt már régóta lehet tudni, hogy egy hatalmas város vár a játékosokra, hogy felfedezzék, ráadásul mindezt látványos parkour mutatványok kíséretében tehetik. Most viszont azt részletezték a srácok, hogy igyekeznek a játékosok életét rendre megkeserítő "láthatatlan falak" számát a lehető legalacsonyabbra csökkenteni.
"A Dying Light fejlesztésének legelején összeültünk, hogy megbeszéljük, mit is szeretnénk látni egy nyitott világú nextgen játéktól. Az egyik legtöbbet említett jellemző a mozgás szabadsága volt. Sokan mondták, hogy tudod mit? Szeretnék átmászni a kerítésen, felmászni a falakon, megnézni mi van a tetőn, a saját szám íze szerint játszani a játékot. Így egy sor célt kitűztünk magunk elé. Ami úgy néz ki, hogy meg tudod mászni, az meg is tudod mászni. Nem lesznek láthatatlan akadályok. A Dying Lightban az egész világ a játszótered lesz." - magyarázta Maciej Binkowsi designer.
Mivel a fejlesztők nem korlátozzák a játékosokat előre meghatározott utakra, így a városban is rengeteg véletlenszerű szituációba lehet majd keveredni. Hogy végül ez mennyire felel meg a valóságnak, azt csak a megjelenés után deríthetjük ki, arra pedig egyelőre várnunk kell. A fejlesztők egyelőre nem szolgáltak pontos dátummal, de a tervek szerint még idén megérkezik a játék PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (2)

jawsika
jawsika 2014.04.02. 13:42
Nem idén április volt a kitűzött cél eredetileg?
GeryG
GeryG 2014.04.02. 13:48
De lehet, hogy volt ilyen terv is, de jelenleg mindenfelé a neten (köztük a hivatalos oldalon is) sima 2014 van megjelölve. Én személy szerint egy szeptember-november közötti időszakot saccolok meg neki. Vagy max a nyarat, annál hamarabb szerintem nem fog megjelenni. :)
ajánlott olvasnivaló