Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közösségi finanszírozással gyűjtenek az Adorables fejlesztéséhez

A hazai White Rabbit Games az Indiegogón indított kalapozást.

2014.05.28. 23:07 | szerző: Dino | kategória: Játék

Egy kis, háromfős magyar fejlesztőcsapat, a White Rabbit Games az Indiegogo közösségi finanszírozási oldalon kezdett gyűjteni játékuk, az Adorables fejlesztéséhez. A csapat eredetileg egy verseny kapcsán alakult, de aztán tovább folytatták a mobiljátékok fejlesztését, leginkább Androidra. Legújabb projektjük is elsődlegesen a Google mobilplatformjára készül, de emellett Windowsos verzió is elérhető lesz belőle (pontosabban egy demo már most letölthető mindkét verzióból: Windows, Android).
Az Adorablesben mókás kis egyszemű lényeket kell irányítgatnunk különböző sportágakban, mint a foci vagy a hoki (de van "Lökjük le a többieket a vízbe!" játékmód is). Egy csapatban három ilyen kis adorable van, az irányításon pedig látszik, hogy az érintőképernyős mobilok jelentik az elsődleges platformot: a lényeket megérintve jelölhetjük ki, merre mozduljanak majd el. Választhatunk körökre osztott vagy azonnali irányításon, az utóbbi PC-n egérrel kicsit macerás, a fordulónkénti megoldás ezen a platformon határozottan jobban működik.
A fejlesztés befejezéséhez 5000 dollárra van szüksége a csapatnak, aki támogatni szeretné őket, itt teheti meg. ■

előző
következő
Közösségi finanszírozással gyűjtenek az Adorables fejlesztéséhez
Közösségi finanszírozással gyűjtenek az Adorables fejlesztéséhezKözösségi finanszírozással gyűjtenek az Adorables fejlesztéséhez

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló