Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2014

Készül a Dead Island 2

Az új részt nem a Techland, hanem a Yager csapata fejleszti.

2014.06.10. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: E3 2014

Az E3-on rántották le a leplet a Yager új játékáról, a Dead Island 2-ről. A stúdió korábban a Spec Ops: The Line-nal tette le névjegyét a videojáték-iparban, most pedig a Techland alkotását folytatják (ők ugye a Dying Light fejlesztésén fáradoznak, így fenn állhat az a furcsa helyzet, hogy idővel saját korábbi szériájuk ellen kell hadba küldeniük új játékukat a piacon). A kiadástért természetesen ezúttal is a Deep Silver fog felelni, akik a Sony E3-as konferenciáján mutatták be a játékot.
"Néhány hónappal a banoi-i incidens után a hadsereg karantén alá helyezte az egész arany államot. Kalifornia most már lezárt terület, amely igazi véres paradicsoma lehet azoknak, akik a felszólítás ellenére nem hagyják el az otthonukat, valamint azoknak, akiket vonz a kaland, a csillogás és egy új kezdet lehetősége." - olvasható a hivatalos közleményben.
A játék tehát a trópusi sziget után a kontinensen folytatódik tovább (nem kéne akkor inkább Dead Continentre keresztelni inkább?), ahol az emberek abba az álomba ringatták magukat, hogy fel vannak készülve a zombik támadására. A vállalkozások különféle vakcinákat és a túlélő készleteket árulnak, az emberek pedig azt hiszik, velük nem történhet meg az, ami Banoi szigetén megesett. Naná, hogy velük is megesik, ezért emel a kormány egy áthatolhatatlan betonfalat Kalifornia határán.
A fejlesztők az alapoktól tervezték újra a harcrendszert (amely azért még mindig a magunk által készített fegyverekre támaszkodik), hogy az még használhatóbb és még brutálisabb legyen. A látványért az Unreal Engine 4 felel majd, a kampányt pedig akár egyszerre nyolcan is teljesíthetjük kooperatív módban (amelyben bármikor szabadon ki-be járkálhatnak a játékosok). Karakterünket több irányba is fejleszthetjük, így válhat belőlünk vérgőzös mészáros vagy épp csendesen lopakodó vadász is.
A Dead Island 2 a tervek szerint 2015 tavaszán jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Dead Island 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Island 2

hozzászólások (2)

A Molyember
A Molyember 2014.06.11. 19:00
A trailert nagyon összerakták, de ehelyett a zombis baromság helyett csinálhatnának inkább a Spec Ops zseniális hangulatához, történetéhez hasonló lövöldét.
GustyX
GustyX 2014.06.17. 17:12
Most néztem meg a trailert és az baromi jó!!!!
Játék zombik miatt kevésbé érdekel, bár ha a trailernek megfelelő lesz a játék is, akkor lehet túlteszek a zombi utálatomon és figyelemmel kísérem a játékot.

Hosszabb változat.
ajánlott olvasnivaló