Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A filmmel együtt 3DS-en is bemutatkozik a TMNT

Az idén nyáron debütáló Teenage Mutant Ninja Turtles mozifilmmel párhuzamosan újabb videojátékos adaptáció is piacra kerül.

2014.07.01. 17:40 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A nyári új Teenage Mutant Ninja Turtles mozifilmmel párhuzamosan 3DS-re új videojáték is megjelenik, amely a hack’n’slash játékok műfaját fogja gyarapítani. A történet szerint az őrült zseni Baxter Stockman mutáns/robot teremtményei a Foot Clan sötét seregeivel karöltve tartják rettegésben New York városát, a pusztításnak pedig egyedül a négy teknőc vethet véget. Ami a karaktereket illeti, mindegyikük egyedi képességekkel fog rendelkezni, a játék során pedig szabadon irányíthatjuk majd őket, és akár harc közben is válthatunk közöttük. A játék előrehaladtával főhőseink folyamatosan fejlődnek majd, a kijelölt szintek elérésével pedig új képességekre tehetnek szert. Sőt, a teknőcök búvóhelyén akár fegyvereket is kovácsolhatunk a pályákon összegyűjtött tárgyakból.
A játékot a Magic Pockets csapata fejleszti, ők dolgoztak többek közt a tavaly ősszel Xbox 360-ra, Wii-re és 3DS-re is megjelent Nickelodeon Teenage Mutant Ninja Turtles játékon is. Előzetes hiányában pedig kedvcsinálóként álljon itt az augusztus 8-án debütáló film trailere! ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.