Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Szabadidős programajánló: Római Kalandpark

Kipróbáltuk a kötélpályát és az infrataget.

2014.07.21. 16:35 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Tavasszal nyílt meg a Római Kalandpark, ahol kötélpályák, infratag és más szórakozási lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat - kicsiket és nagyokat egyaránt. Nézzétek meg róla Egyperces rovatunk bemutató videóját!

Többhónapos tervezés és építés, a dzsungel felszámolása és a hatalmas fák teherbírásának bevizsgálása után idén tavasszal nyitotta meg kapuit a Római Kalandpark. A Szentendrei út mellett, a Római Kemping hosszú idő óta használaton kívül álló területén egy 55 akadályból álló mászópályát építettek ki, amelyen kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik képességeiket. Az egy méter magas gyerekpályán akár már óvodások is mászhatnak, a nagyokat pedig a három és hat méteren lévő két független, kihívásokkal teli kötélpálya várja. Az első létrától a záró lecsúszásig számos útvonalon juthatunk el, az akadályok pedig változó nehézséget képviselnek: volt, amely még rutinos falmászó kollégánkat is megizzasztotta. De az is talál magának szabadidős tevékenységet a parkban, aki esetleg tart a mászópályától. Az ügyesebbek slackline-on ugrálhatnak, míg a kisebbek egy óriási homokozóban tölthetik az időt. A lasertag és paintball játékokhoz hasonló, de infra érzékelőkkel működő infratagben pedig két csapat lődözheti egymást műanyag fegyverekkel a bozótos részben kiépített akadálypályán.

(x) Szponzorált tartalom.

Kulcsszavak: Dome Egyperces

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2014.07.21. 23:36
Jó lehet.
Dino
Dino 2014.07.24. 08:06
GustyX: Kipróbáltuk, az! :) És külön mókás volt, ahogy az óvodás csoportok mászkáltak az alacsonyabb pályákon. (Addig csak röhögtünk - miután felmásztunk a normál pályára, már kevésbé. :D )
ajánlott olvasnivaló