Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még idén jöhet az új Game of Thrones játék?

Még tavaly jelentette be a Telltale Games, hogy ők is feldolgozzák a népszerű sorozatot, de azóta szinte semmit sem lehetett hallani a projektről.

2014.10.28. 08:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan egy év is eltelik azóta, hogy a Telltale Games bejelentette, ők is elkészítik a maguk Game of Thrones adaptációját. A népszerű televíziós sorozat alapján már több videojáték is készült, de ezek nem nagyon váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Ugyanakkor a Telltale az utóbbi években a filmsorozatok alapján készült kalandjáték sorozatok igazi szakértőivé nőtték ki magukat, így jó esély mutatkozik rá, hogy a The Walking Dead után ebből is kasszasiker játékot készítsenek.
Csakhogy a tavaly decemberi bejelentés óta gyakorlatilag csend honol a projekt háza táján, ami talán érthető is, hiszen a stúdió el volt foglalva két szériájával is. A rajongók azonban mostanra már aggodalmuknak adtak hangot, hogy egyáltalán él-e még a projekt, erre pedig a stúdió PR menedzsere, Laura Perusco a Twitteren reagált. Megnyugtatott mindenkit, hogy a széria (mert hát egy játékban már nem is gondolkoznak) még idén el fog rajtolni. Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem lehet tudni. ■

Game of Thrones
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Game of Thrones

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló