25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Narcosis - mélytengeri túlélőkaland

Újabb túlélőhorror játék készül, amely azonban gyökeresen eltér az összes korábbitól.

Írta: GeryG

Kis hazánkban sajnos földrajzi adottságaiból kifolyólag nincs nagy hagyománya a búvárkodásnak, legalábbis a mélymerülésnek. Aki mégis hódol e szenvedélynek (mármint a búvárkodás bármely formájának), az bizonyára jól ismeri a nitrogén narkózis. Minél mélyebbre merülünk, a szervezetünkben a növekvő nyomás miatt kioldódik a nitrogén, ami a részegséghez hasonló, kába - de veszélyesen kellemes - állapotot eredményez. A tapasztalt búvárok jól tudják, hogy ilyenkor még az egyébként pofon egyszerű feladatok is megoldhatatlanul nehézzé tudnak válni, ez pedig akár végzetes is lehet.
Erre az érzésre épül a Honor Code játéka, a Narcosis, amelyben egy mélytengeri búvár bőrébe vagy inkább búvárruhájába bújhatunk. Ahelyett azonban, hogy a mélység csodáiban gyönyörködnénk, egy baleset miatt lent ragadunk és onnantól már a túlélésünkért kell küzdenünk. Mint tudjuk, ilyenkor nem lehet ám ész nélkül a felszínre emelkedni, mivel annak keszon betegség, rosszabb esetben gyors és fájdalmas halál lesz a vége. Ezért minden cselekedetünket előre meg kell majd terveznünk és jól át kell gondolnunk, miközben gyorsan fogy a levegőnk és a nitrogén narkózis is egyre inkább elhatalmasodik az elménken.
A játék egy játékfejlesztő iskola projektjeként látta meg a napvilágot, amely a Unity3D motort használja és teljes Oculus Rift támogatással készül. A tervek szerint valamikor 2015 harmadik negyedévében jelenhet meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Narcosis
  • Narcosis
  • Narcosis
  • Narcosis
  • Narcosis
  • Narcosis
  • Narcosis

Narcosis

Platform:

Fejlesztő: Honor Code

Megjelenés: 2015. I. negyedév

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!