Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re készül a République Remastered

Februárban jelenik meg az iOS-en és Androidon már nagy sikert aratott játék kibővített PC-s változata.

2015.02.10. 18:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013-ban jelent meg iOS-re, majd egy évvel később Androidra a független Camouflaj kalandjátéka, a République. A stúdió a napokban bejelentette, hogy a(z eddig) háromrészes kalandjáték-sorozat idén PC-re is elkészül, az első részre már nem is kell sokat várnunk. A République Remastered alatt már a Unity Engine ötödik generációja teljesít majd szolgálatot, amely az alábbi képek alapján kifejezetten pazar látványra képes, vagyis nem egy összecsapott átiratról van szó. A képek között találtok néhányat, amelyek a korábbi és az új kiadást hasonlítják össze, ezek magukért beszélnek.
A République egészen egyedi játékmenettel rendelkezik, amely ügyesen vegyíti a kalandjátékok és a túlélőhorrorok legjobb elemeit. A játékos nem közvetlenül a főhőst, Hope-ot irányítja, hanem telefonon keresztül küld neki üzeneteket, hogy mit tegyen. A lány mozgását biztonsági kamerák képén keresztül tudjuk követni, de ezeken túl különféle berendezések feltörésével is segíthetjük a kijutásban.
A játék február 26-án jelenik meg a Steamen, tartalmazza a már megjelent három epizódot, valamint a még készülő további két fejezetet is. ■

előző
következő
PC-re készül a République Remastered
PC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République RemasteredPC-re készül a République Remastered
République
A legutóbbi République cikkek, hírek

hozzászólások (1)

konrad
konrad 2015.02.17. 10:03
Egy-két gameplay videot megnéztem: a grafika kicsit furcsa, meg a karakterek is, de maga a játék (alap)koncepciója nagyon tetszik!
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.