Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Holnap jön a PlayStation 4 2.50-es firmware frissítése

Számos érdekes és hasznos új funkció érkezik a konzolhoz.

2015.03.25. 18:44 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Hosszú tesztelési folyamat után holnap újra frissül a PlayStation 4 firmware-e. Az új változat már a 2.50-es sorszámot viseli és a korábbiakhoz hasonlóan nem csupán hibajavításokat tartalmaz, hanem új funkciókat is elérhetővé tesz. Ezek között találjuk a suspend/resume funkciót, amelynek köszönhetően bármikor egyetlen gombnyomással kiléphetünk aktuális játékunkból, majd a konzolt később felébresztve az alvó üzemmódból, pillanatokon belül ugyanonnan folytathatjuk tovább. Ennél is fontosabb a biztonsági mentések megjelenése. Mostantól ugyanis lehetőségünk lesz külső merevlemezre vagy USB kulcsra biztonsági másolatokat készíteni mentett állásainkról, képeinkről, videóinkról, valamint letöltött játékainkról és azok frissítéseiről is – gyakorlatilag a PS4 teljes merevlemezéről. A készítők gondoltak a közönségi funkciókra is, így jelentősen kibővítették a barátkereső rendszert, valamint a trófeák kezelése és megosztása is kibővül. Kényelmi funkciók között a DUALSHOCK 4 billentyűkiosztásának megváltoztatását érdemes kiemelni, valamint a Share Play funkció finomítását.
A frissítés tehát holnap válik elérhetővé, konzolunk bekapcsolása után automatikusan települni is fog (vagy legalábbis a konzol jelezni fogja, hogy frissítés érkezett). A részletes leírást a PlayStation blogján olvashatjátok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.