Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crossout Crossout

Crossout: építs, száguldj, pusztíts!

Az autós akciójáték korai változata már most kipróbálható.

2015.05.22. 16:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gaijin Entertainment bejelentette, hogy készül a Crossout, a Targem Games új, multiplayer módra kihegyezett, autós akciójátéka. A történet a nem is olyan távoli, ám annál sivárabb jövőben játszódik, miután az emberiséget egy idegen faj meghódította és mindenféle balul elsült kísérleteket végzett rajta. Éppen ezért a világ szinte teljesen kihalt, mindössze néhány túlélő maradt, ők pedig mással sincsenek elfoglalva, mint egymás kiirtásával. Ehhez pedig gyilkológéppé alakított autókkal járják a pusztaságot.
Mi is egy ilyen túlélőt fogunk alakítani, vagyis nekünk is meg kell építenünk a saját halálosztó járgányunkat. Ehhez újabb és újabb alkatrészeket és fegyvereket kell vásárolnunk (de cserélhetünk is másokkal), ám arra is figyelnünk kell, hogy minden apró változtatás komoly hatással lehet az autó viselkedésére. Az ígéretek szerint nem lesz két egyforma autó a játékban, mivel a játékosok szinte bármilyen irányba elvihetik a saját ötleteiket: építhetnek villámgyors homokfutókat és lomha, de szinte elpusztíthatatlan terepjárókat is. Fegyverekből, páncélokból és egyéb kiegészítő felszerelésekből épp úgy széles választék áll majd a rendelkezésünkre, mint látványtunning elemekből is. Arzenálunkat a láncfűrészektől a robbanó töltetekig bármivel variálhatjuk.
A Crossout kizárólag PC-re készül, de megjelenési dátumot még nem kapott. Akinek felkeltette az érdeklődését, az a hivatalos oldalon egy korai alfa változatot már kipróbálhat, míg a béta tesztre várhatóan a nyár folyamán kerül sor. ■

előző
következő
Crossout: építs, száguldj, pusztíts!
Crossout: építs, száguldj, pusztíts!Crossout: építs, száguldj, pusztíts!Crossout: építs, száguldj, pusztíts!Crossout: építs, száguldj, pusztíts!Crossout: építs, száguldj, pusztíts!Crossout: építs, száguldj, pusztíts!
Crossout
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crossout

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló