25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Crossout: építs, száguldj, pusztíts!

Az autós akciójáték korai változata már most kipróbálható.

Írta: GeryG

A Gaijin Entertainment bejelentette, hogy készül a Crossout, a Targem Games új, multiplayer módra kihegyezett, autós akciójátéka. A történet a nem is olyan távoli, ám annál sivárabb jövőben játszódik, miután az emberiséget egy idegen faj meghódította és mindenféle balul elsült kísérleteket végzett rajta. Éppen ezért a világ szinte teljesen kihalt, mindössze néhány túlélő maradt, ők pedig mással sincsenek elfoglalva, mint egymás kiirtásával. Ehhez pedig gyilkológéppé alakított autókkal járják a pusztaságot.
Mi is egy ilyen túlélőt fogunk alakítani, vagyis nekünk is meg kell építenünk a saját halálosztó járgányunkat. Ehhez újabb és újabb alkatrészeket és fegyvereket kell vásárolnunk (de cserélhetünk is másokkal), ám arra is figyelnünk kell, hogy minden apró változtatás komoly hatással lehet az autó viselkedésére. Az ígéretek szerint nem lesz két egyforma autó a játékban, mivel a játékosok szinte bármilyen irányba elvihetik a saját ötleteiket: építhetnek villámgyors homokfutókat és lomha, de szinte elpusztíthatatlan terepjárókat is. Fegyverekből, páncélokból és egyéb kiegészítő felszerelésekből épp úgy széles választék áll majd a rendelkezésünkre, mint látványtunning elemekből is. Arzenálunkat a láncfűrészektől a robbanó töltetekig bármivel variálhatjuk.
A Crossout kizárólag PC-re készül, de megjelenési dátumot még nem kapott. Akinek felkeltette az érdeklődését, az a hivatalos oldalon egy korai alfa változatot már kipróbálhat, míg a béta tesztre várhatóan a nyár folyamán kerül sor.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Crossout
  • Crossout
  • Crossout
  • Crossout
  • Crossout
  • Crossout

Crossout

Platform:

Fejlesztő: Targem

Kiadó: Gaijin Entertainment

Megjelenés: 2017. május 30.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!