Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az első kép a női szellemirtókról

Radikális változásokkal szeretnék feltámasztani a ’80-as évek kultikus mozifilmjét.

2015.07.12. 15:10 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Nincs saját ötleted? Hát nézz körül a padláson, hátha találsz valami régen menő dolgot, porold le, fesd újra, matricázd fel és add el, mint újdonságot! Ezt az elvet követik az utóbbi években a hollywoodi filmstúdiók, akik ha tényleg nincs más, előszeretettel nyúlnak egykori klasszikusokhoz, hogy újra pénzt csináljanak belőle. Ezeknek a próbálkozásoknak a zöme sajnos az átlagos nézői elvárásoknak sem felelnek meg, nemhogy az érintett klasszikusok rajongóinak.
Félő, hogy erre a sorsra fog jutni a ’80-as években két epizódot megélt Ghostbusters (itthon Szellemirtók) sorozata, amely mindannyiunk emlékeiben végérvényesen összefonódott Bill Murray és Dan Aykroyd arcával. Mivel e két színész kategorikusan kizárta, hogy szerepeljen a remake-ben (bár Aykroyd azért az írói munkában részt vett, biztos, ami biztos), így új színészek után kellett nézni. A választás nem kis meglepetést okozott, ugyanis az egykori szellemirtókat a gyengébbik nem képviselőire cserélték. Az új mozi fontosabb szerepeiben így Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon tűnnek majd fel, akikről megérkezett az első közös fotó. Ezt a film rendezője, Paul Feig tette közzé Twitter csatornáján. A képen egyébként a háttérben az új Ecto-1 járgány is látható.
Az új Ghostbusters a tervek szerint 2016. július 22-én kerül a mozikba, ám a képet elnézve a klasszikus kérdésre – Who you gonna call? – felelve, én még mindig inkább a régi bandát hívnám... ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló