Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megnyitotta kapuit a Fool’s Theory stúdió

Az egykori The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztők már első saját játékukon dolgoznak.

2015.07.25. 10:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nemrégiben néhány fejlesztő kivált a CD Projekt RED csapatából és megalapította saját stúdióját, amelyet Fool’s Theory névre kereszteltek. A stúdió ezt követően már hozzá is látott, hogy előkészítse a terepet első saját játékának. Ehhez egy másik indie stúdióval, a szintén lengyel IMGN.PRO-val szövetkeztek, akik legutóbb a Kholat című horrorjátékkal jelentkeztek. A két csapat egy olyan AAA kategóriás játékon fog közösen dolgozni, amelyben elmondásuk szerint több manapság bevált sémát szeretnének eltörölni és megmutatni, hogy másként is lehet.
„A fejlődés a kulcs akár az üzleti tevékenységünket, akár az új projektjeinket nézzük. A Fool’s Theory csapatával való együttműködés a szakma legjobbjait hozta el hozzánk. A Kholat fejlesztése óta az a célunk, hogy ambiciózus, magas színvonalú játékokat készítsünk. Ez nem változott. Legfeljebb az, hogy most még tovább akarunk menni. Ezzel a hihetetlenül tehetséges csapattal igazán szenzációs játékot készíthetünk el. Az új projektünk teljesen különbözni fog a Kholattól, sokkal nagyobb és erőteljesebb lesz.” - nyilatkozta Łukasz Kubiak, az IMGN.PRO alapítója, akihez csatlakozott az újonnan alapított stúdió vezetője, Jakub Rokosz is – „Új játékunk az izometrikus nézetű játékok egy merész kombinációja lesz. Egyelőre nem árulhatok el sokkal többet, de azt igen, hogy az Unreal Engine 4-gyel dolgozunk. Ez egy magától értetődő döntés volt tekintve, hogy a csapat mennyi tapasztalattal rendelkezik ezzel az eszközzel kapcsolatban. Biztosíthatok mindenkit, hogy a játék meg fog törni néhány manapság bevált sémát, bővebb részletekkel is szolgálunk hamarosan.”
Ez a hamarosan egy szűk hónapot jelent, legalábbis ha hinni lehet az IMGN.PRO oldalán található visszaszámlálónak. Ezen jelenleg 23 nap van még hátra, vagyis a nagy bejelentésre, leleplezésre valamikor augusztus vége felé számíthatunk. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló