Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Valami készül a Dying Light háza táján

A legújabb trailerben az elmúlt félév kiegészítőit mutatják be, de az igazán érdekes rész a video végére maradt…

2015.07.25. 11:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Januárban jelent meg a Techland zombis játéka, a Dying Light, amely bár nem váltotta be maradéktalanul az előzetes várakozásokat, összességében remek szórakozást nyújtott. A premier óta eltelt fél év, a fejlesztők azonban ez idő alatt sem pihentek. Folyamatosan érkeztek a fizetős és ingyenes kiegészítések, DLC-k, amelyek fokozatosan bővítették az egyébként sem ötperces játékot. Már a nyakunkon az idei gamescom, ahol a srácok valami nagyot fognak bemutatni – na, de mégis micsodát? Ezt persze nem árulták el, de úgy beszélnek róla, mint a játékot megreformáló dologról.
„Nagyon izgulunk, hogy végre bemutathatjuk a projektet, amelyen a játék premierje óta nagy titokban dolgoztunk. Ez a Dying Light egy egészen más megvilágításban, de úgy, hogy minden megmarad benne, amit a rajongók imádnak.” – fogalmazott Tymon Smektala, a játék producere.
A minap érkezett egy új trailer, amelyben az elmúlt 180 nap során megjelent új tartalmakat veszik sorra: The Bozak Horde, Cuisin & Cargo, Ultimate Survivor Bundle, na és persze a fejlesztői eszközök, amelyekkel a rajongók is beszállhatnak az új tartalmak készítésébe. Az igazán érdekes rész azonban a videó végére maradt. Az utolsó jelenetben ugyanis hősünk a várostól egy picit távolabb, egy egész hangulatos zöld völgyben bukkan fel, ahol hanyagul odasétál egy homokfutóhoz. Nem, nem egy szobanövényről van szó. Hanem egy autóról… Mi? Autó a Dying Lightban? Na majd a gamescomon kiderül! ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló