Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Szeptembertől forgatják az új Twin Peakst

David Lynch visszatért, heteken belül megkezdik a munkát, de így is csak 2017-ben jöhet a harmadik évad.

2015.08.16. 15:09 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Hatalmas port kavart, tavaly októberben a Showtime csatorna bejelentette, folytatódik a kultikus sorozat, jön a Twin Peaks harmadik évada. Az első kettő még 1990-91-ben futott és máig hatalmas rajongótáborral rendelkezik. A bejelentéskor az is kiderült, hogy milliók örömére az új évadot is az eredeti szerzőpáros, David Lynch és Mark Frost fogja elkészíteni. Ehhez képest idén tavasszal maga Lynch jelentette be a Twitter csatornáján, hogy anyagi nézeteltérések miatt kiszáll a projektből. Nos, szerencsére a Showtime elnöke, David Nevins elsődleges célja volt, hogy visszacsábítsa Lynchet, és sikerrel is járt. Ennek köszönhetően heteken belül, valamikor szeptemberben elkezdődik végre a forgatás. A hírek szerint a teljes új évadot Lynch rendezi majd az általa és Frost által írt forgatókönyv alapján. Az eredeti tervek még 9 epizódról szóltak, mivel ennyire volt keret (éppen ez akasztotta ki Lynchet), ám mostanra biztossá vált, hogy ennél hosszabb szezonra számíthatunk – egyes források szerint végül 18 epizód fog elkészülni. Nevins elárulta, hogy Lynch teljes szabad kezet kapott, vagyis minden kreatív kérdésben az ő szava dönt, így a szereplőkről is. Ezzel kapcsolatban, bár konkrét neveket nem árult el, azt elismerte, hogy lesznek nagy visszatérők.
Nevins szeretné, ha a sorozat már 2016-ban a TV-k képernyőjére kerülhetne, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor. Ezzel szemben Mark Frost egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, leghamarabb 2017-ben debütálhat az új évad. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.