Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Shadow of Mordor 2?

Egy kaszkadőr önéletrajzában bukkant fel a játék címe.

2016.03.30. 13:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Manapság nem ritka, sőt, egyenesen bevett módszer, hogy egy-egy videojáték elkészítésében színészeket és kaszkadőröket is alkalmaznak, hogy a végeredmény a lehető legfilmszerűbb legyen. Ez persze nem a stratégiai játékokra vagy a kártyajátékokra értendő, hanem elsősorban az FPS-ekre és TPS-ekre. Utóbbiak táborát erősítette tavalyelőtt a Middle-earth: Shadow of Mordor, amellyel kifejezetten szép sikereket ért el a Monolith Productions. Érdekesség, hogy a stúdió tavaly egyetlen új játékot sem jelentette be, márpedig az nehezen hihető, hogy a fejlesztők lábat lógatni járnának be munkahelyükre. Valami bizonyosan készül, csak épp a lehető legnagyobb titokban – bár tavaly nyáron hallani lehetett már róla, hogy egy be nem jelentett projekt formálódik a kezeik alatt. Ám tartja a mondás, titokról csak akkor beszélhetünk, ha azt mindössze egyetlen ember tudja, ha továbbadja, máris nem titok.
Így történhetett, hogy Lauren Mary Kim, az egyik legfelkapottabb női kaszkadőr mind filmes, mind videojátékos körökben, idő előtt leleplezte a Shadow of Mordor 2-t. Tette ezt online önéletrajzában, amelyre azonnal le is csaptak a szemfüles rajongók. Eddigi munkáinak listáján ott szerepel(t – mivel már törölték) a játék címe is, olyan más alkotások mellett, mint a Mafia III, a Dead Rising, a Dark Souls II, vagy épp az Assassin’s Creed Unity és a Batman: Arkham Knight.
Mivel a hölgy teljes profilját törölték az érintett oldalról és a Monolith sem nyilatkozott az ügyben, tekintsük az egészet egyelőre pletykának vagy félreértésnek… bár az efféle pletykákról és félreértésekről szokott idővel szinte mindig kiderülni, hogy volt alapjuk… ■

hozzászólások (1)

Sityi
Sityi 2016.03.30. 14:25
Remélem, hogy igaz a pletyka. Bírtam az első részt
ajánlott olvasnivaló