Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chernobyl VR Project

A katasztrófa 30. évfordulója alkalmából a bevételek egy részét az áldozatoknak ajánlják fel.

2016.04.26. 20:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Épp ma van a világ eddigi legnagyobb atomerőmű-katasztrófájának 30. évfordulója. 1986. április 26-án két robbanás rázta meg a Csernobili atomerőművet, amelynek következményei mind a mai napig éreztetik hatásukat. A The Farm 51 csapata érdekes projektbe fogott, amely valahol a videojátékok és az ismeretterjesztő műsorok határán mozog. A Chernobyl VR Project lehetővé teszi, hogy bejárjuk az erőmű és a közeli város, Pripyat környékét úgy, hogy nem mozdulunk ki otthonról. Erre első körben – valamikor júniusban – Oculus Riften lesz lehetőségünk, majd később PlayStation VR-on és HTC Vive-on is.
A The Farm 51 az évforduló alkalmából bejelentette, hogy az eladásokból befolyó összeg egy részét a katasztrófa áldozatainak ajánlja fel. A 20 dolláros csomag 20%-át, a 30 dolláros csomag 30%-át, valamint az 50 dolláros csomag 60%-át juttatják el különböző karitatív szervezeteknek, amelyek a katasztrófa áldozatait fogják segíteni belőle.
A Chernobyl VR Projectről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben, de készült egy előzetes is, amelyben 360 fokban körül lehet nézni a sugárfertőzött zónában. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló