Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt a GOG Connect

Az új szolgáltatással a Steames profilunkat köthetjük össze a GOG-ossal.

2016.06.02. 22:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Napjainkban a legnépszerűbb PC-s online platform a Steam, de kétségtelen, hogy a Good Old Games is évről évre egyre nagyobb teret nyer magának – nem érdemtelenül. A GOG egyre több olyan szolgáltatást kínál, amellyel újabb és újabb felhasználókat nyer meg magának. Ilyen a teljes másolásvédelem eltörlése, a pénz-visszafizetési garancia vagy éppen a GOG Galaxy kliens megjelenése. A minap újabb érdekes szolgáltatást indítottak útjára, ez pedig a GOG Connect nevet kapta.
Bizonyára akadnak szép számmal olyan játékosok, akiket bosszant, hogy kedvenc PC-s játékaikat (legalábbis a digitális formátumúakat) nem tudják egy helyen tárolni, egyik ezen a kliensen, a másik azon a kliensen keresztül érhető el. Ezt szeretnék most egy picit egyszerűbbé tenni a GOG Connect révén. Ezzel ugyanis lehetővé válik, hogy Steames profilunk játékait a GOG felületén is elérjük – legalábbis a kompatibilis játékokat. Ilyenből egyelőre korlátozott számú van, de ezek folyamatosan változni fognak, így érdemes lesz rendszeresen figyelni, hogy éppen mely játékok kerülnek be a szolgáltatásba. Jelenleg húsznál is több játékot oldhatunk fel a GOG oldalán, ha azokat korábban már megvásároltuk a Steamen. Ezek listáját a GOG-on találjátok. ■

hozzászólások (5)

Artemius '89
Artemius '89 2016.06.03. 16:07
Ez mondjuk jelentheti azt, hogy a GoG Galaxyban aktivált játék (Pl. Witcher 3, ami a dobozos verzió telepítésekor a GoG Galaxyval együtt települt) kaphat Steam achievementeket? Vagyis bekerülhet ott a Librarybe? Az 1-2 Steamen van meg, a 3 viszont csak a GoG-on.
Dino
Dino 2016.06.03. 17:21
Nem, egyirányú a folyamat: a steames játékot importálod GoG-ra, és onnantól a GoG-os verziót is le tudod tölteni (ha pl. DRM-mentesen szeretnéd használni inkább, Steam kliens nélkül). A másik irányba nincs kapcsolódás.
Artemius '89
Artemius '89 2016.06.03. 17:35
Világos, akkor nincs rá szükségem :D Köszönöm!
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2016.06.03. 17:56
Sajnos fordítva lenne inkább rá szükségem nekem is :/
Sityi
Sityi 2016.06.03. 18:14
Azért hasznos ez ebben az irányba is. Net nélkül a Steam alkalmasint problémás lehet, ilyenkor jól jöhet a DRM mentes példány.
ajánlott olvasnivaló