For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Januárra csúszott a Conan Exiles

Szeptember helyett csak jövő év elején léphetünk Hyboria földjére.

2016.06.25. 12:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt még arról számolhattunk be, hogy a Funcom új barbár-szimulátor-MMORPG-je, a Conan Exiles korai változata idén szeptemberben fog megjelenni. Ezt viszonylag hamar felülírták a fejlesztők, ugyanis mostanra kiderült, hogy a premier januárra csúszott. A halasztásra azért van szükség, mert a stúdió még több pénzt csoportosított át a fejlesztésre, így sokkal grandiózusabb játékot készíthetnek – ez viszont több időt vesz igénybe.
„Nagyjából két hete jelentettük be, hogy a Conan Exiles korai változata idén szeptemberben érkezik meg. Az óta picit alaposabban is megvizsgáltuk a játékot és a fejlesztői menetrendünket, elolvastuk az összes visszajelzést, amit tőletek kaptunk és a visszajelzéseket a műfaj rajongóitól. Arra jutottunk, hogy picit több idő kell Hyboria megalkotásához, mielőtt kiadnánk a korai változatot. A közelmúltban további forrásokra tettünk szert, amely sokkal rugalmasabbá tette a költségvetésünket, mint amilyen alig két hete volt, mi pedig szeretnénk kiaknázni ezt az előnyt, így 2017 januárjára toltuk a korai változatot. Az extra fejlesztési idő révén sokkal jobb játékot készíthetünk nektek, rajongóknak.” – magyarázta Joel Bylos, a Funcom kreatív vezetője a halasztás okait. ■

Conan Exiles
A legutóbbi Conan Exiles cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.