25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Előzetest kapott a Battlefield 1 előzetese

Ma csak egy rövidke kedvcsináló érkezett a játék egyszemélyes kampányához, holnap várható a teljes trailer.

Írta: GeryG

Megannyi videót láthattunk már róla és ki is próbálhattuk a Battlefield 1 multiját, de az egyszemélyes kampányról, vagyis a sztori módról eddig gyakorlatilag semmit sem árultak el a készítők. Holnap viszont megérkezik ennek az előzetese is. A DICE addig sem hagy minket üres kézzel, hiszen a széria Twitter-csatornáján közzétettek egy rövidke ízelítőt az előzetesből. Mindössze egy gif-ről van szó, amelyben egy repülő mutatványát láthatjuk, benne egy fényképezőgépet tartó fickóval.
A Battlefield 1 október 21-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a Xbox One-on az EA Access, PC-n pedig az Origin Access keretein belül már október 13-án hozzáférhetnek a játékosok. Ebben a verzióban már az egyszemélyes kampány is benne lesz, de csak az első két küldetés, a The Storm of Steel és a Through Mud and Blood.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!