25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Néhány Battlefield 1 - They Shall Not Pass infó

A francia hadsereg mellett új pályák és fegyverek is érkezni fognak jövő tavasszal.

Írta: GeryG

Azt már néhány napja lehet tudni, hogy a Battlefield 1 első kiegészítője, a They Shall Not Pass a francia sereg köré épül majd, de a DICE most elárult néhány újabb részletet. Persze ezek nagy része előre várható volt. A DLC-vel ugyanis a francia haderő becsatlakozása mellett új fegyverekre és új többjátékos pályákra is számíthatunk. A fejlesztőket a verduni csata ihlette meg, így mi is az első világégés egyik legdurvább összecsapását élhetjük majd át. A pályák egy része az Aisne folyó területére repít, ahol a fontos hidak körül zajlanak majd a csaták, de megfordulunk majd Fismes falucska környékén is, ahogy részesei lehetünk majd a nagy francia harckocsis harcoknak is.
A DLC-t a prémium tagok két héttel a többiek előtt tölthetik majd le, de ők is csak valamikor jövő tavasszal ölthetik magukra a francia sereg egyenruháját. A néhány nappal ezelőtti első képhez hasonló újabb rajzok is érkeztek.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Battlefield 1
  • Battlefield 1
  • Battlefield 1
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!