Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands csak holnap jön, a pontjai viszont már ma

A két bétából mindenki levonhatta a maga tapasztalatait, de mi a helyzet a teljes kiadással?

2017.03.06. 15:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Túl vagyunk két béta hétvégén – egy zárton és egy nyílton. Vagyis megvolt a két főpróba, így már nem maradt más hátra, mint a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands premierje. A Ubisoft nyílt világú akciójátéka, amely a teljes élményt négyfős kooperatív módban ígéri, holnap érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az elmúlt hétvégén is sok érdekes dolog zajlott a játék körül. Menjünk sorban!
A Ubisoft sok éves szép múltra tekinthet vissza, már ami az Nvidiával való együttműködésüket illeti. Ennek köszönhetően olyan játékaik szépültek meg PC-n, mint az Assassin’s Creed széria utóbbi epizódjai, a Watch Dogs 2, a For Honor vagy a Tom Clancy’s The Division. Ebből a sorból természetesen a Wildlands sem lóghat ki, ezért a szellemek is megkapták a maguk grafikai turbóját PC-n. HBAO+, volumetrikus fények, élethű fű-animáció és hasonlók teszik még szebbé az egyébként sem csúnya látványvilágot. Hogy mindezt még inkább az arcunkba tolhassák, készítettek is egy új trailert, külön ezeknek a bemutatására.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands a két béta hétvégén sajnos nem muzsikált tökéletesen, rengeteg panasz árasztotta el a hivatalos fórumokat. Ezek zömében a kiegyensúlyozatlan teljesítményt említették, amely sokaknál szinte ellehetetlenítette a játékot. A fejlesztők sem dugták homokba a fejüket a gondok láttán, inkább igyekeznek megoldást találni rájuk. Ennek már a nyílt bétán is volt érezhető eredménye és remélhetőleg ez a holnap debütáló végleges verzióra még inkább igaz lesz. Mindenesetre a ma már szinte elmaradhatatlannak számító premiernapi frissítés most is érkezik, méghozzá az 1.02-es kódszámmal. Mind az 1.01-es, mind az 1.02-es frissítések kifejezetten a játék optimalizációjára koncentrál. Bár a hivatalos leírás egyelőre nem látott napvilágot, a neten már olvasható néhány részlet a változtatásokról. Ezek szerint a játékmenetet is érinti néhány kisebb változás, de csiszoltak a játék motorján és a hálózati kódon is. Emellett az időjárást és általában a környezetünket is érik újítások. Az 1.02-es frissítés várhatóan 2,8 GB-ot nyom majd.
Na és akkor jöjjenek a játék pontszámai! A többség úgyis ide görgetett már, szóval tessék:

E pontok alapján van ok a bizakodásra. A külföldi magazinok ugyanis abszolút pozitívan nyilatkoztak a végeredményről. A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands tehát holnap jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, így már csak egy nap, hogy mindenki a Santa Blanca kartell nyomába eredjen. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló