Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda

1200 beszélő szereplő a Mass Effect: Andromedában

A BioWare ismét több érdekességről lerántotta a leplet.

2017.03.14. 12:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az EA Access és az Origin Access előfizetőinek már csak kettőt kell aludnia és megjelenik a Mass Effect: Andromeda (pontosabban elkezdhetnek játszani tíz órán keresztül). A BioWare az eredeti trilógiához méltó folytatást szeretne, amellyel felülhetnek a sci-fi szerepjátékok képzeletbeli trónjára. Éppen ezért semmin sem spórolnak. A játékban több mint 1200 olyan szereplővel találkozhatunk, aki meg is szólal. Ez közel kétszer annyi, mint amennyivel a Mass Effect 3-ban szóba elegyedhettünk. De nemcsak a dialógusok mennyisége, hanem a mélységük is sokkal nagyobb lesz, hiszen rengeteg témáról beszélgethetünk majd az NPC-kel.
A fejlesztők már korábban felfedték a játék hivatalos gépigényét, ám nemrégiben tettek egy kijelentést, ami kissé felborzolta a kedélyeket. Eszerint az ajánlott gépigényben leírt konfiguráció is „csak” 30 fps-t garantál magas (és nem ultra) beállítások mellett. Ennek fényében sokakban felmerült a kérdés, hogy akkor mégis milyen masina kell a 4K-s felbontáshoz vagy a stabil 60 fps teljesítményhez. Ugyanígy sokan kezdtek aggódni, hogy a PC-s változat csak egy összecsapott konzolport lesz. Ezekre az aggodalmakra reagált a stúdió részéről Mike Gamble, a játék producere. A Twitteren kérdezték tőle, hogy egy GeForce GTX 1080Ti elegendő lesz-e, hogy a játék 4K-ban stabil 60 fps-t produkáljon, ő pedig a következőt felelte: „lol, igen. 60+” Ugyanebben a beszélgetésben azt is megerősítette, hogy nem szúrják el a PC-s portot, mivel nem is portról van szó. Meglátjuk.
Végül essék szó a játék különböző gyűjtői kiadásairól, a Deluxe Editionről és a Super Deluxe Editionről! A Deluxe Edition 70 euróért a következőket tartalmazza a játék mellé:

  • pathfinder casual ruházat
  • scavenger páncél
  • négydarabos pathfinder elite fegyverkészlet
  • pyjak kölyök
  • a játék zenéit tartalmazó digitális album
  • multiplayer deluxe launch pack (fegyverek és felszerelések)

A 90 eurót kóstáló Super Deluxe Edition ugyanezeket tartalmazza, kiegészítve a multiplayer super deluxe booster packel, amely húsz héten át heti egy prémium csomagot biztosít. Végül akik e két csomag valamelyikét megvásárolják, májusban a következőkre is számíthatnak:

  • exkluzív multiplayer csomag, a legnagyobb esély egy ultra ritka tárgy megszerzésére
  • két további nomad skin
  • további egy pathfinder ruha

A Mass Effect: Andromeda március 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló