Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Cars 2

Pontos megjelenési dátumot kapott a Project Cars 2

A Slightly Mad Studios szimulátora szeptember végén érkezik, de az E3-on már kipróbálható formában lesz jelen.

2017.06.10. 16:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Namco gondozásában fog megjelenni a Slightly Mad Studios autós játéka, a Project Cars 2. A remekül sikerült előd elég magasra tette a lécet, de a stúdió ígérete szerint bőséges tartalommal, korrekt grafikával és szórakoztató játékmenettel, irányítással fogják azt megugrani.

A különféle autóosztályok (Ikonikus kocsik az autósport aranykorából, modern prototípusok, GT3-ak és hasonlók) mind együtt állhatnak rajthoz az egyszeri verseny és a bajnokság játékmódban, mivel a játék a versenyzők helyzetét nem csak összességében, de osztályon belül is pontozza. A karrier játékmódban a játékosok elkezdhetik karrierjüket az alapoktól, mint kart versenyzők és felküzdhetik magukat a csúcsra, ahol a világ legtekintélyesebb márkái és autói várnak rájuk. De kiválaszthatnak egy kifejezett autósport kategóriát vagy típust is, eltöltve egy vagy több szezont az adott bajnokságban. A fejlesztők komoly figyelmet fordítanak az irányításra is, hiszen ez a szimulátorok igazi Achilles sarka, amelyen számos más játék elbukott már. Az irányítást a fizikai motor is befolyásolja, amely olyan tényezőkre is támaszkodik, mint a gumik tapadása és csúszása.

A Project Cars 2-ről eddig is tudni lehetett, hogy valamikor idén szeptemberben jelenhet meg, de mostanra kiderült a pontos premierdátum is. Eszerint szeptember 22-én ülhetünk a virtuális volán mögé PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. ■

Project Cars 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Cars 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló