Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fortnite

Hat év után mégis révbe érhet a Fortnite?!

Az Epic Games a semmiből rukkolt elő a hírrel, miszerint július végén rajtol a korai változat…

2017.06.10. 19:01 | GeryG | kategória: Játék

2011. Hat éve. Ekkor jelentette be az Epic Games, hogy új játékon dolgoznak, amely a Fortnite címet viseli, és akkor még, mint az első Unreal Engine 4 hajtotta játékot hirdették. Vagyis nem hirdették, hiszen az elmúlt hat esztendőben szinte semmit sem lehetett tudni a projektről. Idő közben persze a fent említett címről is jócskán lecsúsztak, ahogy valószínűleg az sem vitte előre a projektet, hogy kiszállt a stúdióból a kreatív agy, Cliff Bleszinski. Sokan valószínűleg már régen elfelejtették a játékot, de legalábbis lemondtak róla, hogy valaha is megjelenhet.

Az Epic Games azonban a minap gyakorlatilag a semmiből rukkolt elő a hírrel: a Fortnite korai változata július 25-én fog elrajtolni. Bár a játék majd egyszer ingyenes lesz, a korai változatot csak azok próbálhatják ki, akik perkálnak. Akik ezt még a korai változata megjelenése előtt megteszik, azok négy nappal a többiek előtt járhatnak a végére, hogy mit is tartogat számunkra a Fortnite.

Az persze megint más kérdés, hogy amit annak idején újdonságként bereklámoztak, az ma már tucatnyi más játékban is jelen van. Ilyen a bázisépítés és a kooperatív csaták, amelyekben az éjszaka szörnyeinek hullámaitól kell megvédenünk erődünket.

A Fortnite jelen állás szerint valamikor 2018-ban érheti el végleges formáját. Az idei E3-on azonban jelen lesz, legalábbis egy vadonatúj előzetest kapott a show alkalmából. De érdemes vetni egy pillantást a hivatalos oldalra is, ahol egy kis interaktív játékban vehettek részt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fortnite
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fortnite

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló