Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2017

Cities: Skylines

Készül a Cities: Skylines – Green Cities

A Colossal Order továbbra sem tud leállni, újabb kiegészítőn dolgoznak, amely ezúttal egy zöldebb, élhetőbb várost céloz meg.

2017.08.22. 21:29 | GeryG | kategória: gamescom 2017

Lassan már számon tartani is nehéz, hogy hány DLC és kiegészítő készült már a 2015-ben megjelent Cities: Skylineshoz. Arról nem is beszélve, hogy a rajongók a Steam Workshop segítségével mennyi extra tartalmat készítettek hozzá. Nos, a Colossal Order stúdió csapata továbbra sem pihen vagy fordul egy új projekt felé, inkább készítenek egy újabb kiegészítőt a játékhoz. Ez lesz a Green Cities, amely a környezetvédelemre koncentrál majd és a gamescomon leplezték le.

A kiegészítővel rengeteg új tartalomra számíthatunk, amelyek természetesen mind egy zöldebb, élhetőbb város megteremtését célozzák. Kétszáznál is több új épület, elektromos autók, új üzletek kerülnek a játékba. Városunk stílusát még aprólékosabban meghatározhatjuk és akár egy teljesen környezetbarát települést is létrehozhatunk. Új módszereket alkalmazhatunk a környezetkárosítás visszaszorítására, új rendeleteket vezethetünk be. Az egyes kerületek szakosodását immár részletesen be is állíthatjuk majd. Kapunk három új küldetést és egy új emlékművet is. De persze ne feledkezzünk meg a Chirper (a játék saját belső Twittere) új kalapjáról sem!

A Cities: Skylines – Green Cities egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, de még idén meg fog jelenni. Bővebben a Paradox oldalán olvashattok róla, de az alábbi trailert is érdemes megnézni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Cities: Skylines – Green Cities
Készül a Cities: Skylines – Green CitiesKészül a Cities: Skylines – Green CitiesKészül a Cities: Skylines – Green CitiesKészül a Cities: Skylines – Green Cities
Cities: Skylines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities: Skylines

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2017.08.23. 07:13
Érdekes ötlet de még jobb lett, lehetett volna, ha a két lépésből állna a dolog.
Egyrészt építs egy zöldebb várost, hagyományos közlekedéssel, de az új technológiákkal. Majd fokozatosan lenne elérhető a zöldebb közlekedés, pl hidrogén buszok, esetleg elektromos autók. És ezek problémáját kellene megoldani. Pl 10000 fős városba mennyi elektromos töltő kellene az eautoknak, mekkora energia többletet jelent, kivitelezhető-e a jelenlegi technológiákkal vagy vissza kel nyúlni a szénerőművekhez. Esetleg energiatudatosságot növelni a lakók körében, ezáltal a házaikon megjelennének a napelemek, csökkenne energiaigényük, amit meg fel lehet használni az ekutakon. Még akár modellnek is elmehetne, hogy egy meglévő várost felépíteni és lemodellezni mekkora teher-haszon lenne az eautokra átállás, stb...nem ez lehetett volna az első eset, ahol játékot használtak fel "kutatási célokhoz" - lásd wow corrupted blood plague incident 2005/09/13-20.
ajánlott olvasnivaló