25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Traileren a Call of Duty: WWII sztorija

A normandiai partraszállástól egészen Németországig kísérjük főhősünket a játékban.

Írta: Dino 7 hozzászólás

Már csak másfél hónapot kell várni a Call of Duty: WWII-re, a CoD-szériát a második világháborúba visszavivő epizódba. Az egyszemélyes kampány Ronald Daniels, becenevén Red közlegény történetét meséli el. Red az amerikai Első Gyalogos Osztag frissen verbuvált katonája, akit első bevetésére a normandiai partraszállásra küldenek. Csapatával a D-nap eseményeit túlélve elindulnak Európán keresztül egészen Németországig, olyan ismert helyszínekre eljutva, mint például a hürtgeni erdő, és olyan eseményekbe csöppenve, mint például az ardenneki offenzíva.

A Sledgehammer Games egy friss trailert adott most ki (amúgy a hazai Digic Pictures munkája a video), amelyben két percet láthatunk a játék történetéből.
A Call of Duty WWII november 3-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Call of Duty WWII

Platform:

Fejlesztő: Sledgehammer Games

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2017. november 3. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Artyom
Artyom [213]
Arcokat elképesztően megcsinálták.
GeryG
GeryG [2289]
Nyilván, ezzel nem is vitázok, sőt. Én csak a "Gonoszcsúnyarossz náci vs. hősamerikai gijoe" részre reagáltam. :)
GustyX
GustyX [7048]
De egy Wolfenstein meg CoD között azért van egy kicsike különbség.
GeryG
GeryG [2289]
Oké, ott poénra van véve az egész, ez tény. De a poénkodás sosem volt erőssége a CoD-nak, amit cserébe ma már divat utálni is - joggal. Én is marhára várom, pláne a VH-s téma miatt.

Egyébként ha így nézzük, akkor a Battlefield 1 egyszemélyes része is nevesített "hősökről" szólt, az is nyálas tálalásban. :D
Creativ3Form
Creativ3Form [33857]
De, csak az nem nyálas, hanem bad-ass módban. :-D Mondjuk engem ez a nyálasabb tálalás sem zavar, várom nagyon ezt az új CoD-ot.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)