Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lonely Mountains: Downhill

Lonely Mountains Downhill a Kickstarteren

Minimalista grafikájú, de annál hangulatosabb bringás játékhoz várják a támogatókat.

2017.10.19. 12:43 | GeryG | kategória: Játék

A videót elnézve két dolog jutott eszembe. Az első a Trials széria, amelyben oldalnézetben kell motorunkkal mindenféle akadálypályákon végigküzdeni magunkat, miközben milliószor ripityára törjük magunkat. A másik pedig a Grand Theft Auto V egyik küldetése, amikor egy helikopterből dobnak le a sziget legmagasabb hegyére, hogy onnan bringával robogjunk le egészen a városig.

Szóval a Lonely Mountains Downhill e két játékot juttatta eszembe, és talán nem is leszek vele egyedül. Elég csak ránézni a Kickstarter-kampány oldalára a képekért és videóért. A játékot egyébként a német Megagon Industries piciny csapata készíti, akik most 35 000 eurót szeretnének összegyűjteni a munkához. Ebből alig néhány nap alatt közel 15 000 össze is jött, ami mutatja a rajongók érdeklődését a téma iránt.

A Lonely Mountains Downhill meglehetősen minimalista, low poly grafikával készül, de ez abszolút nem tűnik negatívumnak, sőt. A fejlesztők a legnagyobb figyelmet az irányításnak szentelik, hogy az a lehető legtökéletesebb és legszórakoztatóbb legyen. A cél egyébként pofon egyszerű lesz: a hegy tetejéről kell lejutnunk a völgybe. Hogy ezt milyen úton tesszük meg, az teljesen rajtunk áll. A terep rendkívül változatos lesz a sűrű erdőktől a széles patakokon keresztül egészen a szűk hágókig. Szinte garantált, hogy százszor le fogunk pottyanni.

Amennyiben minden a fejlesztők tervei szerint alakul, a játék PC-re fog megjelenni valamikor jövő nyáron. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Lonely Mountains Downhill a Kickstarteren
Lonely Mountains Downhill a KickstarterenLonely Mountains Downhill a KickstarterenLonely Mountains Downhill a KickstarterenLonely Mountains Downhill a KickstarterenLonely Mountains Downhill a KickstarterenLonely Mountains Downhill a KickstarterenLonely Mountains Downhill a Kickstarteren
Lonely Mountains: Downhill
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lonely Mountains: Downhill

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2017.10.19. 13:13
Olyan nem lesz benne, hogy megöl pár kiránduló óvódást és ezért 20 évet kap? Pedig jó lenne ha erre is felhívná a figyelmet.
ajánlott olvasnivaló