25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Lonely Mountains Downhill a Kickstarteren

Minimalista grafikájú, de annál hangulatosabb bringás játékhoz várják a támogatókat.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A videót elnézve két dolog jutott eszembe. Az első a Trials széria, amelyben oldalnézetben kell motorunkkal mindenféle akadálypályákon végigküzdeni magunkat, miközben milliószor ripityára törjük magunkat. A másik pedig a Grand Theft Auto V egyik küldetése, amikor egy helikopterből dobnak le a sziget legmagasabb hegyére, hogy onnan bringával robogjunk le egészen a városig.

Szóval a Lonely Mountains Downhill e két játékot juttatta eszembe, és talán nem is leszek vele egyedül. Elég csak ránézni a Kickstarter-kampány oldalára a képekért és videóért. A játékot egyébként a német Megagon Industries piciny csapata készíti, akik most 35 000 eurót szeretnének összegyűjteni a munkához. Ebből alig néhány nap alatt közel 15 000 össze is jött, ami mutatja a rajongók érdeklődését a téma iránt.

A Lonely Mountains Downhill meglehetősen minimalista, low poly grafikával készül, de ez abszolút nem tűnik negatívumnak, sőt. A fejlesztők a legnagyobb figyelmet az irányításnak szentelik, hogy az a lehető legtökéletesebb és legszórakoztatóbb legyen. A cél egyébként pofon egyszerű lesz: a hegy tetejéről kell lejutnunk a völgybe. Hogy ezt milyen úton tesszük meg, az teljesen rajtunk áll. A terep rendkívül változatos lesz a sűrű erdőktől a széles patakokon keresztül egészen a szűk hágókig. Szinte garantált, hogy százszor le fogunk pottyanni.

Amennyiben minden a fejlesztők tervei szerint alakul, a játék PC-re fog megjelenni valamikor jövő nyáron.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Lonely Mountains: Downhill
  • Lonely Mountains: Downhill
  • Lonely Mountains: Downhill
  • Lonely Mountains: Downhill
  • Lonely Mountains: Downhill
  • Lonely Mountains: Downhill
  • Lonely Mountains: Downhill

Lonely Mountains: Downhill

Platform:

Fejlesztő: Megagon Industries

Kiadó: Thunderful

Megjelenés: 2019. október 23.

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-2500/AMD FX-6300, 4 GB RAM, GeForce GTX 560 Ti/Radeon HD 7850, 1 GB háttértár, 64-bites Windows 7/8/10

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5-4690/AMD FX-8320, 4 GB RAM, GeForce GTX 950/Radeon HD 7970/R9 280X, 1 GB háttértár, 64-bites Windows 7/8/10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11508]
Olyan nem lesz benne, hogy megöl pár kiránduló óvódást és ezért 20 évet kap? Pedig jó lenne ha erre is felhívná a figyelmet.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)