Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

For Honor

Új harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching Fire

A középkori kardozós játék ősszel megkapja első nagy kiegészítőjét, de más hírek is vannak.

2018.06.12. 02:12 | szerző: GeryG | kategória: E3 2018

A Ubisoft tavaly tavasszal megjelent akciójátéka, a középkor egy fiktív háborúját bemutató For Honor elég nagy bukta lett. A játékosok jelentős része alig néhány hét után hátat fordított a játéknak, mivel az messze nem volt képes olyan szórakozást nyújtani, amilyet előzőleg vártak tőle.

Szerencsére a Ubisoft nem fordított hátat neki, inkább az elmúlt évet a folyamatos javítással és finomítással töltötték. Valamint az első nagy kiegészítő, az idei E3-on bejelentett Marching Fire fejlesztésével. Ebben egy új nép csatlakozik az alapjáték három harcoló feléhez. Így már nem csak a lovagok, szamurájok és vikingek csapnak majd össze egymással, hanem a Wu Lin frakció is beszáll a buliba. Az ókori Kína ihlette nép oldalán négy új harcos – a Tiandi, a Jiang Jun, a Nuxia és a Shaolin – gyarapítja majd a választható karakterek táborát.

Őket is játékon belüli kreditért lehet majd feloldani, valamint csatába hívhatjuk őket az új Breach játékmódban is. A négy a négy elleni játékmódban az egyik csapat feladata egy erőd bevétele, a másiké pedig annak megvédése lesz. Ehhez három vadonatúj pályát is kapni fogunk.

A Marching Fire grafikai megújulást is hozni fog, valamint új egyszemélyes és kooperatív tartalmakkal is kecsegtet. A bejelentés megünnepléseként pedig a Ubisoft mától június 18-ig ingyen megszerezhetővé tette a PC-s For Honor Starter Editiont, amelyet a UPlay áruházában mindenki megkaparinthat. Ha eddig kimaradtál a játékból, most ingyen csatlakozhatsz a harchoz. Ha a komolyabb indulócsomagokra fáj a fogad, azokat is most érdemes megszerezni, ugyanis június 18-ig PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is 75%-os kedvezmény jár az árukból.

A For Honor: Marching Fire a tervek szerint október 16-án fog megjelenni mindhárom platformra. ■

előző
következő
Új harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching Fire
Új harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching FireÚj harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching FireÚj harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching FireÚj harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching FireÚj harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching FireÚj harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching FireÚj harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching FireÚj harcosokat és játékmódot hoz a For Honor: Marching Fire
For Honor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
For Honor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló