Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crossout

Ismét új játékmódot kapott a Crossout

A 0.9.90-es frissítés új pályát és más fejlesztéseket is hozott.

2018.06.29. 20:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Könnyen lehet, hogy a Gaijin Entertainment és a Targem Games hiába dolgozik lelkesen rajta, a Crossout végérvényesen mint egy középszerű játék égett be a játékosok tudatába. Pedig a poszt-apokaliptikus autós játék rengeteg frissítést és bővítést kapott az elmúlt hónapokban.

A legújabbat épp a minap, a 0.9.90-es javítócsomag ismét több új tartalommal bővíti a játékot, de a hibajavítás és polírozás sem maradt ki. Kezdjük a sort a vadonatúj Domination kompetitív játékmóddal! Ez persze csak a Crossouton belül újdonság, hiszen a más játékokban már megismert domination játékmenetről van szó. A játékosok a pálya három kijelölt zónája feletti uralomért harcolnak csapatokra osztva. Minél több ideig birtokolja az egyik csapat ezeket a zónákat, annál több pontot kap. Érkezett egy új pálya is Nameless Tower néven, amely egy régi atomerőmű környékén játszódik. A kooperatív raidek száma is gyarapodott eggyel, a Steel Cradle során a négyfős csapatnak egy gyárat kell megrohamoznia a pusztaságban. Ebben a gyárban készülnek a leviatánok, a játékban szereplő hatalmas gépszörnyek. A cél a gyár szisztematikus elpusztítása, mielőtt elkészülne a következő ilyen szörnyeteg.

A Crossout legújabb frissítése az újdonságok mellett rengeteg finomítást is hozott magával. Javítottak a kezelőfelületen, de a játékmenet is átesett némi csiszoláson itt-ott. Ezekről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Crossout
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crossout

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló