Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors Legacy

Hétvégén ingyenes az Ancestors Legacy

A stratégiai játék a minap új ingyenes kampánnyal is bővült, mostantól a Teuton lovagrend és a második porosz felkelés történetét is átélhetjük.

2018.11.30. 10:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig két hónapja jelent meg az I. Boleszláv lengyel király és fia történetét feldolgozó ingyenes kampány az Ancestors Legacyhez, máris itt az újabb ingyenes bővítés. A Destructive Creations csapata tehát tovább folytatja remek középkori stratégiájának folyamatos bővítését.

Ezúttal a Teuton, vagyis a német lovagrend került a játékba a maga öt küldetésből felépülő kampányával. Az események a második porosz felkelés idején játszódnak, így az 1260-as éveket öleli fel a DLC. A fejlesztők szerették volna a felkelés történetét mindkét fél – a porosz felkelők és a német hadak – oldaláról elmesélni, így kapunk küldetést mindkét harcoló fél oldalán.

A kampány 1260-ban veszi kezdetét, mikor Herkus Monte több éves tanulmányait követően a Teuton lovagrend figyelő szeme alatt Magdeburgban, végre visszatér falujába, Pokarvisba. Ugyan kezdetben a lovagok oldalán állt, hiszen ők tanították és képezték harcossá, de Herkus végül mégis porosz vérei között találja meg a helyét, és áll az ellenállás élére, hogy ugyanazon Teuton lovagrend ellen induljon csatába, aminek korábban ő is tagja volt. Ez a korszak 1274-ben ér véget, mikor a játékosok a Teuton Lovagrend lovagja, Konrad von Thierberg személyében útnak indulnak, hogy ledöntsék az ellenállás utolsó bástyáját, Lidzbark kastélyát.

Az Ancestors Legacy idén májusban jelent meg, és egészen jó kritikákat kapott mind a játékosoktól, mind sajtótól. Akinek eddig mégis kimaradt, az mától egész hétvégén ingyen próbálhatja ki a játékot a Steamen. Ha pedig megtetszett, december 3-ig fél áron végleg meg is szerezheti. ■

előző
következő
Hétvégén ingyenes az Ancestors Legacy
Hétvégén ingyenes az Ancestors LegacyHétvégén ingyenes az Ancestors LegacyHétvégén ingyenes az Ancestors LegacyHétvégén ingyenes az Ancestors LegacyHétvégén ingyenes az Ancestors Legacy
Ancestors Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancestors Legacy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló