Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Intruders: Hide and Seek

Jövő héten jön az Intruders: Hide and Seek

PlayStation VR-ra érkezik az új horrorjáték, amelyben egy 13 éves kisfiúval kell a szüleit foglyul ejtő idegenek elől bujkálni.

2019.02.04. 15:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Daedalic Entertainment gondozásában fog megjelenni a Tessera Studios új játéka, az Intruders: Hide and Seek. A főleg kalandjátékairól ismert kiadó most egy ígéretes horrorjátékkal készül.

Az Intruders főhőse Ben, egy alig tizenhárom éves kisfiú, aki a szüleivel egy erdei faházban tölti a nyarat. Csakhogy egy esős éjszakán idegenek jelennek meg, akik foglyul ejtik a szüleit, neki pedig bujkálnia kell a házban előlük. Már önmagában ez is elég komoly kihívást jelenthet, ám Ben célja, hogy valahogy kiszabadítsa a családját, és együtt meneküljenek el.

Az Intruders ráadásul mindezt VR-támogatással kínálja, vagyis még élénkebb élményben lehet részünk. A játék első körben csak PlayStation 4-re fog megjelenni február 13-án, míg a PC-s változat valamikor később várható. ■

előző
következő
Jövő héten jön az Intruders: Hide and Seek
Jövő héten jön az Intruders: Hide and SeekJövő héten jön az Intruders: Hide and SeekJövő héten jön az Intruders: Hide and SeekJövő héten jön az Intruders: Hide and SeekJövő héten jön az Intruders: Hide and Seek
Intruders: Hide and Seek
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Intruders: Hide and Seek

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló