Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Escape from Tarkov

Escape from Tarkov 0.11.7-es frissítés

A Battlestate Games nem kapkodja el a fejlesztést. A hibajavítások mellett új fegyverek és kiegészítők is érkeztek.

2019.04.11. 14:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Évek óta készül szép csendben a Battlestate Games első játéka, az Escape from Tarkov. Lehet, hogy egy újabb „sokat akar a szarka” projektről van szó, mindenesetre a stúdió lassan, de biztosan halad(gat) előre a munkával. A játék támogatóknak elérhető korai változata a minap megkapta legújabb, 0.11.7-es frissítését, amelyben ismét sok érdekes újítás kapott helyet.

A szokásos hibajavítások ezúttal a fagyásokat és a deszinkronizációt eredményező problémákat orvosolják, de általánosságban is javítanak a stabilitáson és az optimalizáción. Emellett csiszoltak a mesterséges intelligencián, és a különböző helyszíneken is.

Ami pedig az új tartalmakat illeti, több új fegyver is érkezett, köztük a Dragunov (SVDS) mesterlövészpuskával, a VPO-101M (Vepr-hunter) vadászpuskával és a DT MDR gépkarabéllyal. Emellett száznál is több fegyveralkatrész és kiegészítő, illetve más felszerelés is bővíti az eddig sem szegényes kínálatot. A USEC játékosok kaptak egy harmadik hangmintát a karakterükhöz. A TerraGroup Laboratory részre most már csak különleges kulcskártya birtokában lehet bejutni.

Az Escape from Tarkov következő frissítése a tervek szerint az 0.12-es lesz, amelyben többek között debütálhatnak a menedékek, megjelenik a felszerelés-előválasztó opció és a karakterszerkesztő is, illetve új helyszínek és kereskedők is megjelennek majd. ■

Escape from Tarkov
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Escape from Tarkov

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló