Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tennis World Tour

Május végén jön a Tennis World Tour: Roland-Garros Edition

A korábbi kiadáshoz képest új sztárokkal bővül a kínálat.

2019.05.09. 12:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Top Spin egykor egész népszerű tenisz-szimulátor volt, ám mára szinte teljesen a feledés homályába veszett. A fejlesztők sem ezt a sorozatot folytatták, hanem új címbe kezdtek, tavaly nyáron jelent meg a Tennis World Tour. Nos, számításaik nem igazán jöttek be, legalábbis a 33%-os Steames tetszési index… nos, nem túl rózsás. Ennek ellenére a Breakpoint stúdió csapata nem fordít hátat a játéknak, amely kapott egy Legends Editiont is, most újabb kiadással érkezik. Ez lesz a még májusban megjelenő Tennis World Tour: Roland-Garros Edition.

Ebben a már eddig is elérhető játékosokon túl további kettővel bővül a kínálat. A 11-szeres Roland-Garros győztes Rafael Nadal mellett a hölgyeket Kristina Mladenovic képviseli majd. Ezzel a teljes játékoskínálat 33 főre nő. Pályából is lesz szép számmal, összesen 21 valódi pályán léphetünk salakra (vagy másra), köztük természetesen a Roland-Garros pályáival. Emellett kapunk egy teljes értékű karrier játékmódot edzésekkel és tornákkal, valamint egy részletes karakterszerkesztőt is, ha épp nem valamelyik hírességet szeretnénk alakítani, hanem saját magunkat (vagy bármilyen egyéb képzeletbeli teniszcsillagot).

A Tennis World Tour: Roland-Garros Edition május 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Tennis World Tour
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tennis World Tour

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló