Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors Legacy

Első DLC-jét kapta az Ancestors Legacy

A Saladin’s Conquest egy vadonatúj egyszemélyes kampányt ad a játékhoz, amelyben a szaracénok oldalán harcolhatunk.

2019.05.21. 22:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Destructive Creations csapata az elmúlt időszakban legutóbbi játéka, az Ancestors Legacy folyamatos javításán és bővítésén dolgozott. Ennek eredményeként ma megérkezett a középkori stratégia első fizetős kiegészítője, a Saladin’s Conquest.

A DLC-vel egy vadonatúj egyszemélyes kampány érkezett a játékhoz, amelyben Szaladin, vagyis Salah ad-Din, az Ajjúbida dinasztia alapítóját alakítva vezethetjük seregeinket Jeruzsálem ellen. A kampány öt új küldetésből épül fel, amelyek teljesítése nagyjából három órányi játékidőt ígér. A küldetések során fokozatosan nyomulhatunk előre, hogy erődről erődre foglaljuk el az ellenség állásait, majd végül végső csapást mérjünk rájuk.

Az új néphez új katonák is dukálnak, a hassassinok négyfős kis közelharci csapatok, amelyek egyfelől képesek a legutolsó pillanatig álcázni magukat, másfelől pedig időzített bombákat helyezhetnek el, amelyek az ellenséges katonák és épületek ellen is hatásosak. A grenadierok szintén négyen alkotnak egy csapatot, de ők távolról is veszélyesek, főleg az épületek és a nagyobb tömegek ellen, ugyanis robbanó töltetekkel támadnak. Cserébe jobb őket távol tartani a harc hevétől, közelharcban ugyanis roppant gyengék. És végül itt vannak a scorpion egységek is, amelyek tulajdonképpen a ballista szaracén megfelelői.

Cikkajánló
Ancestors Legacy
A sötét középkorban nem finomkodtak a harcosok egymással. A vérgőzös csatákat most testközelből élhetjük át a Destructive Creations új stratégiájában.
» Olvasd el!

Az új nép nem csak a kampányban, de a skirmish módban és a multiplayer játékmódban is elérhető, utóbbihoz három új pálya is érkezett a DLC-vel. Az Ancestors Legacy egyébként május 27-ig fél áron szerezhető be a Steamen. ■

előző
következő
Első DLC-jét kapta az Ancestors Legacy
Első DLC-jét kapta az Ancestors LegacyElső DLC-jét kapta az Ancestors LegacyElső DLC-jét kapta az Ancestors LegacyElső DLC-jét kapta az Ancestors LegacyElső DLC-jét kapta az Ancestors LegacyElső DLC-jét kapta az Ancestors LegacyElső DLC-jét kapta az Ancestors LegacyElső DLC-jét kapta az Ancestors Legacy
Ancestors Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancestors Legacy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló