25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még idén jön a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Egy egyszemélyes kalandjáték készül a Draw Distance stúdiójában.

Írta: GeryG

Bár az elmúlt hetekben mindenki a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ről beszélt, nem ez az egyetlen játék, amely a World of Darkness univerzumot fogja képviselni a jövőben. A videojátékos jogok a Paradox Interactive tulajdonában vannak, akik a Draw Distance stúdióra bízták egy másik játék elkészítését.

A Vampire: The Masquerade – Coteries of New York egy egyszemélyes kalandjáték lesz, amelyben két rivális vámpír csoportosulás konfliktusának történetét ismerhetjük meg. Az egyik a hagyománykövető Camarilla, a másik pedig a szabadságot és kötetlenséget kedvelő Anarchs. Természetesen itt is felbukkannak majd az ismertebb vámpírklánok, amelyek közül mi is választhatunk. Hogy a sztori pontosan miről fog szólni, még nem árulták el, de az események alakulására nekünk is nagy hatásunk lesz.

A Vampire: The Masquerade – Coteries of New York a tervek szerint PC-re és Nintendo Switchre fog megjelenni valamikor 2019 vége felé.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!