Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Első előzetesét kapta a Jumanji: The Next Level

Első előzetesét kapta a Jumanji: The Next Level

A mozikba tavalyelőtt tért vissza a kalandos társasjáték, idén jön a folytatás.

2019.07.03. 11:04 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Robin Williams és az akkor még igen fiatal Kirsten Dunst főszereplésével jelent meg 1995-ben a Jumanji. A történet egy misztikus társasjátékról szólt, amelyben szó szerint életre keltek a vadon kalandjai egy kisvárosban. A film bár igazi klasszikussá vált, évtizedekig nem kapott folytatást és szerencsére feldolgozást sem. Aztán 2017-ben csak megérkezett a második rész, bár ezt a titulust nem sütötték rá hivatalosan a Jumanji: Welcome to the Jungelre. Ebben már nem is társasjáték, hanem videojáték formájában tért vissza a fura kaland, a játékosok pedig nem saját világukban, hanem a Jumanji trópusi világában küzdöttek meg a túlélésért.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor idén év végén érkezik a harmadik mozi, a Jumanji: The Next Level. Ehhez érkezett meg az első előzetes a napokban. A történet szerint a négy barát ismét visszatér Jumanji földjére, hogy megmentsék egy társukat, ám ott minden megváltozott ahhoz képest, ahogy anno otthagyták.

Szerencsére a szereplőgárda nem változik, vagyis ismét Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart és Jack Black térnek vissza, de van egy csavar. Mivel mások avatárjait alakítják majd a játékban, így a személyiségük is más lesz, mint az előző filmben. A fenti négyes mellett egyébként Danny DeVito, Danny Glover és Nick Jonas is szerepelni fog a filmben.

A Jumanji: The Next Level karácsony környékén kerülhet a mozikba. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló