Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Torque

Visszatér a Project Torque, az Invictus ingyenes online autóversenye

Rajongók dolgoznak az MMO felújításán. FRISSÍTÉS: Össze is gyűlt a szükséges pénz.

2019.08.06. 10:14 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tizenegy évvel ezelőtt sok rajongót gyűjtött magának az Invictus Games MMO autós játéka, a Level-R, vagy ahol a világ egyes részein ismerték, a Project Torque. A debreceni csapat azóta erősen áthelyezte a hangsúlyt a mobilos fejlesztésekre, azonban az autós gyökerekről se feledkeztek meg, tavaly például felújították a Cross Racing Championshipet. Most pedig az említett online versenyjátékukról érkezett hír.

A Project Torque felújítását elsődlegesen nem az Invictus intézi, hanem rajongók egy lelkes csapata, de természetesen az eredeti fejlesztőkre is szükség van a projekthez, hogy egy működésre bírható forráskódból kezdődhessen a munka. Az Invictus munkájának és a szükséges jogi megállapodások intézéséhez 10 ezer dollárra van szüksége a csapatnak, akik ezt közösségi adakozásból tervezik összegyűjteni. Az összeg kétharmada már megvan, úgyhogy várhatóan össze fog jönni a megcélzott összeg. A támogatók természetesen - hozzájárulásuk mértékétől függően - különböző extrákat kapnak, például csak általuk elérhető autókat, XP és RP boostereket, játékbeli pénzt stb.

A játék legstabilabbnak tartott, Fiona kódnevű verzióját újítják fel, kiegészítve pár későbbi változtatással, grafikai fejlesztéssel, és persze az összes autóval, alkatrésszel, festéssel és versenypáltával. A munka befejeztével először Steamre kerül fel a játék, majd később a Discord rendszerében is elérhető lesz.

Ingyenes játékról lévén szó természetesen lehet majd valódi pénzt költeni a Project Torque-ban, azonban az autók legalább 80%-a megszerezhető lesz vásárlás nélkül is. Kiemelték, hogy nem lesznek 20-30 fontba kerülő autók se, mint korábban; a tervek szerint 3-5 fontba (1000-1800 forint) fognak kerülni a járművek, a maximum pedig 10 font lesz (kb. 3500 forint). Ugyanakkor azt is szeretnék, hogy azokban a régiókban, ahol kevesebbet keresnek az emberek, ugyanúgy elérhetőek legyenek ezek az extrák, így szeretnék megoldani, hogy számukra is megfizethető legyen a játékbeli valuta.

Cikkajánló
Debrecenben jártunk, az Insane és a Project Torque fejlesztőinél.
» Olvasd el!

A szükséges összegből 6500 dollár gyűlt eddig össze, és még közel két hónap van hátra a zárásig, így bizakodhatunk abban, hogy meglesz a 10 ezer dollár. A Project Torque ezt követően, a lelkes csapat tervei szerint (pontosabban a jutalmaknak megjelölt dátum alapján) akár szeptembertől lesz játszható.

FRISSÍTÉS: Augusztus 9-én már 11 ezer dollár felett áll a gyűjtés számlálója, így biztossá vált a projekt sorsa - és le is állítják a kalapozást. ■

Project Torque
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Torque

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló