Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC Building Simulator

Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!

PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre is megjelent a PC Building Simulator.

2019.08.14. 22:55 | szerző: Dino | kategória: Játék

Közel egy év Early Access státusz után idén január végén jelent meg a PC Building Simulator, amelyben számítógépek összerakása és szervizelése volt a feladatunk. A 750 ezer eladott példányon felbuzdulva a játékot kiadó The Irregular Corporation úgy érezte, nem ártana még nagyobb közönségnek is elérhetővé tenni a programot. Így hát gondoltak egy merészet, és - elsőre bármilyen furának hangzik - a konzolosokat célozták meg, hogy ők is megépíthessék álmaik PC-jét - PlayStation 4-en, Xbox One-on vagy Nintendo Switchen...

A PC Building Simulatorben egy számítógépes szervizt kell menedzselnünk, ahova javításra és bővítésre hozzák be az ügyfelek gépeiket, valamint természetesen komplett PC-ket is összerakhatunk. Mindehhez valódi gyártók alkatrészei közül válogathatunk: Intel, AMD, NVIDIA, ASUS, NZXT és hasonló márkajelzésekkel találkozhatunk a játékban.

Cikkajánló
PC Building Simulator teszt – Álmodd meg a gépedet!
A szerviztechnikus élete nem csak játék és mese...
» Olvasd el!

előző
következő
Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!
Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!Építs meg álmaid PC-jét a konzolodon!
PC Building Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PC Building Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló