25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bemutatkozott a Football Manager 2020

Idén ősszel is megkapjuk a lehetőséget, hogy a világ tetejére repítsük kedvenc csapatunkat.

Írta: GeryG

A SEGA és az SI Games idén sem hagyja cserben a menedzserjátékok szerelmeseit. Bár a Football Manager széria a sok-sok éves állandó megjelenés miatt a megfáradásnak pontosan ugyanazokat a jegyeit mutatja mint más hasonló ciklusú játékok, a fejlesztők egyelőre nem érzik úgy, hogy pihenőre kellene vonulni. Szóval idén novemberben jön a Football Manager 2020.

A fejlesztők egyelőre nem árasztottak el minket az újdonságok részleteivel, erre szeptember közepéig kell majd várnunk, ekkor fedik fel, hogy idén mivel bővítik a játékélményt. Azt viszont elárulták, hogy a sorozat történetében először (ez mondjuk nem akkora szó) Stadiára is meg fog jelenni a játék. Plusz még PC-re és Macre, valamint Nintendo Switchre, iOS-re és Androidra, utóbbiakra A Football Manager 2020 Touch formájában, illetve telefonokra a Football Manager 2020 Mobile formájában.

A bejelentés mellé azért kaptunk egy rövidke videót is, amelyből természetesen gondosan kihagyták magát, a játékot. Az előzetes viszont arra pont jó, hogy tippet adjon, vajon mi lesz az idei rész „nagy” újítása…

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Football Manager 2020

Platform:

Fejlesztő: Sports Interactive

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2019. november 19. PC
n/a: Mac, Stadia, Switch, iOS, Android

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!