Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Készül a Plants vs. Zombies: Battle for Neigborville

A régóta pletykált új játék a Garden Warfare utódja lesz, és akár már most is játszhatunk vele.

2019.09.05. 14:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Plants vs. Zombies egyszerű, de nagyszerű felülnézetes stratégiai tower defense játékként indult világhódító útjára. Mára pedig eljutottunk odáig, hogy már nem csak napraforgókat, és nagy tűzerejű borsókat kell ültetgetnünk, ennél jóval pörgősebb kalandok várnak ránk. Legalábbis akkor, ha a Garden Warfare két epizódját választjuk.

A fejlesztő PopCap Games szeretné tovább vinni az akciódúsabb mellékágat, ezért a minap bejelentette, hogy készül a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Ez nem csak újra elhozza a virágok és zombik ádáz csatáit a képernyőkre, de tovább is gondolja a Garden Warfare által lefektetett alapokat.

Neighborville nagy veszélyben van, ellepték a zombik. Ránk vár a feladat, hogy kizavarjuk őket onnan. Vagy épp a zombik oldalán végérvényesen elfoglaljuk az egyébként békés kis városkát. A játéktér több zónából épül majd fel, ezek között lesznek szabadon bejárható, küldetésekkel megpakolt területek és közösségi terek is. Utóbbiakat meglátogatva felvehetjük a kapcsolatot más játékosokkal, illetve itt csinosítgathatjuk, szépítgethetjük virágainkat és zombijainkat különféle kosztümökkel. Érdekes újdonságnak ígérkezik az a karaktertípus, amelyet kooperatív módban ketten is irányíthatunk majd. De természetesen a legnagyobb élményt most is a kompetitív játékmódok adják majd, ezeknek a Thunderdome régió ad majd otthont. Itt akár két tizenkét fős csapat is összecsaphat egymással.

A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville október 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. De akár már most is lehet vele játszani, ehhez pusztán meg kell vásárolni a Founder’s Editiont a hivatalos oldalon. Aki így tesz, az a premierig hátra lévő hat hét során folyamatosan kapni fogja az újabb és újabb tartalmakat, míg végül a teljes tartalom el nem éri a Standard Edition szintjét. A fejlesztők kiemelték, hogy nem egy egyszerű béta-hozzáférésről van szó, hiszen a játék lényegében készen van. A támogatói változatban elért eredményeket természetesen át lehet vinni a teljes játékba is. A Founder’s Editiont szeptember 30-ig lehet megvásárolni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló