25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül az A Total War Saga: Troy

Folytatódik a stratégiai sorozat mellékága, ezúttal Homérosz Iliász című eposzának világába repít minket.

Írta: GeryG

Trójáról mindenki a faló jut eszébe. A Creative Assembly csapata viszont egy újabb stratégiai játék elkészítésének a lehetőségét látják benne, ezért a napokban bejelentették, hogy készül az A Total War Saga: Troy. A stúdió korábban is készített már mellékágat a népszerű Total War szériához, a Total War Saga: Thrones of Britannia vegyes érzéseket váltott ki a rajongókból.

Az új játék a sorozat egészét tekintve az eddigi legnagyobb távot teszi meg az időben, hiszen az égei civilizáció sorsát helyezi a kezünkbe. Seregeinket olyan legendás alakok vezetik majd, mint Akhilleusz vagy Hektór, de a stratégiai döntések végig rajtunk múlnak majd, vagyis tőlünk függ, hogy a történelemhez hűen vagy attól teljesen eltérően alakítjuk a térség sorsát. Hogy végül bevesszük-e Trója legendás városát, az csak a stratégiai érettségünkön fog múlni.

Az A Total War Saga: Troy természetesen kizárólag PC-re készül, és valamikor 2020-ban fog megjelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

A Total War Saga: Troy

Platform:

Fejlesztő: Creative Assembly Sofia

Kiadó: Sega

Megjelenés: 2020. augusztus 13.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!