25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PlayStation 4-re is megérkezett a My Friend Pedro

PC-n és Nintendo Switchen már szép sikert aratott a twin-stick shooter, most új platformon bizonyíthat.

Írta: GeryG

Van, amikor élmény elmélyülni egy stratégiai gondolkodást, hosszú távú tervezést, sok utána olvasást, egyszerre többfelé figyelést igénylő játékban. És van, amikor az ember nem akar mást, csak hátradőlni és lőni. Nos, a My Friend Pedro pont az utóbbi kategóriába tartozik, abban is a jobb próbálkozások közé, amit mi sem bizonyít jobban, mint a Steamen bő 15 000 szavazat alapján elért 96%-os tetszési index. Bár a játék elsőre egy agyatlan lövöldének tűnik, a profi irányítást elsajátítani messze nem olyan egyszerű, talán éppen ezért is olyan népszerű.

A játék tavaly nyáron jelent meg PC-re és Nintendo Switchre, de immár egy harmadik platformon, PlayStation 4-en is bizonyíthat. Ebben a verzióban már a Code Yellow kiegészítés is benne van, ami tizennégy különféle módosítót ad a játékmenethez.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

My Friend Pedro

Platform:

Fejlesztő: DeadToast Entertainment

Kiadó: Devolver Digital

Megjelenés:
2019. június 20. PC
n/a: PS4, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!