Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost of Tsushima

Nem elég nehéz a Ghost of Tsushima?

Akkor a legújabb frissítésnek örülhetsz!

2020.07.31. 18:20 | GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt jelent meg a Sucker Punch legújabb játéka, a Ghost of Tsushima. Ebben a középkori Japánba röppenhetünk vissza, hogy felszabadítsuk az otthonunkul szolgáló szigetet a mongol hódítók uralma alól.

A nyílt világú játék nagyon pozitív fogadtatásban részesült, de persze nem volt tökéletes. Akadtak olyanok, akik szerint például nem volt elég nehéz a játék. Nos, ők örülhetnek a legjobban a legújabb, 1.05-ös frissítésnek.

Cikkajánló
Ghost of Tsushima teszt – Szamuráj vagy szellem?
Jin Sakai egymaga száll szembe az otthonát leigázó mongolokkal, avagy egy szamuráj csinál-e nyarat?
» Olvasd el!

Ebben ugyanis a szokásos hibajavításokon túl több érdekes játékmeneti finomítást és egy új nehézségi szintet is üdvözölhetnek. A módosítások között találjuk az alacsonyabb intenzitású harcok opciót is. Ennek bekapcsolásával a csaták során az időzítésen alapuló akciók visszafogottabbá válnak, vagyis a játékosoknak több ideje van reagálni rájuk. Emellett az egyébként védhetetlen támadások egy része is védhetővé válik. Ugyanígy a lopakodás is megengedőbbé válik, az ellenfelek lassabban vesznek észre. Szintén finomítottak a szövegek megjelenésén, így most már nagyítási lehetőség is van egészen 150%-ig, valamint a feliratok színét is meg lehet változtatni. Ami viszont a legérdekesebb lehet, az az új halálos nehézségi fokozat.

Ezt választva az ellenfelek pengéi sokkal nagyobb sebzést okoznak (igaz, ez Jin fegyvereire is érvényes). Az ellenfelek sokkal agresszívabban harcolnak, és sokkal gyorsabban is szúrnak ki lopakodás közben. Az időzítés alapú szituációk és akciók pedig sokkal szűkebbé, gyorsabbá váltak. ■

Ghost of Tsushima
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost of Tsushima

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló