25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nyitócím lesz az Observer: System Redux

PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is azok megjelenésekor elérhető lesz a horror kalandjáték.

Írta: GeryG

Nemrég derült ki, hogy a Bloober Team csapata alig három évvel az eredeti premier után máris leporolja kissé egyik utolsó horror kalandjátékát, az Observert. Teszi ezt annak apropóján, hogy elkészítik a játék PlayStation 5-re és Xbox Series X-re szánt, kissé felturbózott kiadását.

Bár az első hírek szerint az Observer: System Redux csak konzolokra fog megjelenni, mostanra az is tisztázódott, hogy PC-re is elérhető lesz. Emellett arra is felhívták a rajongók figyelmét, hogy a PS5-re és XSX-re érkező kiadás pontosan ugyanannyiba fog kerülni, amennyibe három éve az eredeti változat. Ez annak fényében örömteli, hogy a hírek szerint az új konzolokra készülő játékok árazása jellemzően a 20-30 ezer forint közötti sávba fog esni.

A fejlesztők mostanra azt is elárulták, hogy az Observer: System Redux nyitócímként fog megjelenni az új konzolgenerációra. Vagyis Xbox Series X-re november 10-én, PlayStation 5-re pedig november 12-én már elérhető lesz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Observer: System Redux

Platform:

Fejlesztő: Bloober Team

Kiadó: Bloober Team

Megjelenés:
2020. november 10. PC, XSX
2020. november 12. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!