Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bartlow's Dread Machine

Nagy frissítést kapott a Bartlow’s Dread Machine

A frissítéssel alapvetően tűnő, de hasznos újdonságok kerültek a játékba.

2021.01.07. 20:46 | GeryG | kategória: Játék

A tavalyi év egyik legegyedibb játéka volt a Bartlow’s Dread Machine, amely azonban dacára az érdekes koncepciónak, bőven hagyott hiányérzetet maga után. A Beep Games egy olyan lövöldözős játékot hozott össze, amely azt a hatást kelti, mintha egy XIX. századi mechanikus játékgéppel játszanánk.

Cikkajánló
Bartlow’s Dread Machine teszt
Egyedi koncepció, egyedi kivitelezés, egyedi játékélmény.
» Olvasd el!

A történet Roosevelt elnök elrablásával kezdődik, mi pedig a megmentésére induló ügynököket irányíthatjuk benne. A játékmenet érdekességét a roppant kreatív megvalósításon túl az adja, hogy a karakterek csak fix síneken haladhatnak a pályákon, a környezetet pedig a mechanikus masina folyamatában rakja össze előttünk. Kétségtelen, hogy a hangulat nagyon rendben volt, de azért bőven akadtak még csiszolásra szoruló részletek.

Ezeken dolgoztak mostanában a készítők, akik munkájukat most egy új frissítésbe zsúfolták bele. Ennek telepítése után olyan máshol alapvetőnek tűnő, ám itt eddig hiányzó funkciókat kapunk, mint a nehézségi szint játék közbeni módosítása, a karakterünk lecserélése a pályák közt vagy épp egy az előzőtől teljesen független új játékmenet indítása. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Bartlow's Dread Machine
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bartlow's Dread Machine

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló