25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megkapja a Burning Crusade-et a World of Warcraft Classic

Még idén megérkezik a felújított első kiegészítő.

Írta: Dino

Két évvel ezelőtt készült el a Blizzardnál az eredetileg 2004 végén megjelent World of Warcraft alapjáték felújított verziója, a World of Warcraft: Classic, amivel az MMO fejlesztői a gyökerekhez visszatérésről álmodozó játékosoknak igyekeztek kedvezni.

A franchise jövőjéről a hétvégén megrendezésre kerülő, digitális BlizzCon keretében számítottunk információkra, azonban egy véletlen folytán már most kiderült az egyik bejelentés, a sajtóközlemény ugyanis a WoW fórumán publikussá vált.

Ebből pedig az derült ki, hogy a Classic szériához csatlakozik még az idei év folyamán a 2007-ben megjelent első kiegészítő, a Burning Crusade is, így újra elmerülhetünk majd Outland világában, akár a blood elf vagy a draenei fajok oldalán is.

A Burning Crusade Classic megjelenése előtt a WoW Classic játékosai eldönthetik, hogy továbbviszik karaktereiket a Burning Crusade korszakába, vagy inkább megmaradnak az alapjáték szerverein.

A kiegészítőért nem kell majd külön fizetni, mindenki hozzáférhet majd annak tartalmaihoz, aki rendelkezik előfizetéssel a World of Warcrafthoz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!