25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még idén elrajtol a Recipe for Disaster korai változata

A játékban egy zöldfülű séf első és talán utolsó éttermét kell felfuttatnunk.

Írta: GeryG

Még márciusban jelentette be a Kasedo Games, hogy a Dapper Penguin Studios ismét új játékon dolgozik, ez lesz a Recipe for Disaster. A stúdió korábban a Rise of Industryval hívta fel magára a figyelmet és most sem távolodnak el nagyon a műfajtól, mivel ez is egy tycoon lesz, csak épp ezúttal egy éttermet kell majd felfuttatni.

A fejlesztők hasonló utat szánnak ennek a játéknak is, mint tették az előzővel. Vagyis első körben early accessben lesz csak elérhető, amely során a játékosok visszajelzései mentén tervezik tovább formálni és bővíteni. Azt ígérik, hogy időnként lesznek szavazások is, ilyenkor a játékosok dönthetik el, hogy milyen új bővítések kerüljenek a játékba.

A Recipe for Disaster korai változata a tervek szerint valamikor a harmadik negyedévben rajtolhat el kizárólag PC-n. Ám már ennél előbb is belekóstolhatunk majd, ugyanis a június 16-22. közötti Steam NextFest keretében ez a játék is kap egy ideiglenesen elérhető demót.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Recipe for Disaster

Platform:

Fejlesztő: Dapper Penguin Studios

Kiadó: Kasedo Games

Megjelenés: 2022. augusztus 5.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!