Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2021

Trek to Yomi

Oldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to Yomi

A fekete-fehér játékban egy mesterét elvesztő leendő szamurájt alakíthatunk majd.

2021.06.14. 14:34 | GeryG | kategória: E3 2021

A Devolver Digital E3-as prezentációjának egyik legérdekesebb, leghangulatosabb bemutatóját a Trek to Yomi kapta. A játékon a Flying Wild Hog csapata dolgozik Leonard Menchiari vezetésével.

A Trek to Yomi egy oldalnézetes akciójáték lesz, amely a klasszikus fekete-fehér szamurájfilmeket idézi majd. Vagyis ez is fekete-fehér lesz és a főhős is egy szamuráj lesz benne. Karakterünk a Hiroki névre hallgat és kalandjaink azzal kezdődnek, hogy mesterünk a kezeink közt hal meg. Mielőtt kilehelné a lelkét, megesküszünk neki, hogy bármi áron megvédjük a falunkat.

Ez nem nagyon sikerül, mivel nálunk hatalmasabb erők elpusztítják otthonunkat, így jöhet a kötelező bosszú a XIX. századi Japán semmihez sem hasonlítható világában. A fejlesztők ígérete szerint minden dialógus, amit a játékban hallhatunk, az adott korszakra jellemző japán párbeszéd lesz, ebben egy szakértő segítségét is kikérik. Ami a harcokat illeti, különösen nagy hangsúlyt fektetnek ezek megvalósítására. Fegyverből az összes ikonikus darab rendelkezésünkre áll majd a katanától a hosszú íjig.

A Trek to Yomi egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de leghamarabb is csak valamikor 2022-ben számíthatunk a premierre. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Oldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to Yomi
Oldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to YomiOldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to YomiOldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to YomiOldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to YomiOldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to YomiOldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to YomiOldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to YomiOldalnézetes hangulatbombának ígérkezik a Trek to Yomi

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló