25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2021

Az E3-on mutatkozott be az IXION

A sci-fi stratégiai egyesíti a városépítő, a túlélő és a felfedezős játékok jellegzetes vonásait.

Írta: GeryG

Újabb stratégiai játék készül az emberiség pusztulásáról, illetve az az elleni küzdelméről. Ezúttal a Bulwark Studios vágott bele egy projektbe a Kasedo Games kiadó felügyelete mellett, játékuk pedig az IXION címet viseli. A történet nem is szólhat másról, mint az emberiség új otthonát kereső felfedezőkről.

Az IXION egyesíti magában a városépítő, a túlélő és a felfedezős játékok jellegzetes vonásait. A játékosok a Tiqqun űrbázis legénysége felett kapják meg az irányítást, akik egyetlen küldetést kaptak: új otthont találni az emberiségnek valahol az űr egy távoli pontján. Menedzselni kell az űrállomás létesítményeit, gondoskodni az űrben található erőforrások kibányászásáról, valamint levezényelni az űr felfedezését. De a Tiqquné az egyetlen expedíció az emberiség megmentésére, így az űrben összefuthatunk más felfedezőkkel is, akikkel kereskedni is lehet az út közben összegyűjtött nyersanyagokkal.

Folyamatosan új technológiákat kell feloldanunk, hogy új lehetőségeket nyissunk meg a további felfedezésekre. Az űrállomást is lehet bővíteni, de a legfontosabb minden feladatunk közül az, hogy az állomáson utazó embereket életben tartsuk.

Az IXION kizárólag PC-re készül és az E3-on tartott PC Gaming Show-n mutatkozott be. A megjelenés pontos dátuma még nem ismert, de 2022 előtt senki se számítson rá.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • IXION
  • IXION
  • IXION
  • IXION
  • IXION
  • IXION
  • IXION

IXION

Platform:

Fejlesztő: Bulwark Studios

Kiadó: Kasedo Games

Megjelenés: 2022. december 7.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!